Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

počitniški čas se izteka in pred nami je novo šolsko leto, ki prinaša nove izzive, izkušnje in znanja.

Naša želja in namen sta, zagotoviti otrokom prijazno in spodbudno vzgojno-izobraževalno okolje s ciljem, da bodo otroci vrtec doživljali kot pozitivno izkušnjo. Želimo si, da bomo kljub omejitvam, tudi v tem šolskem letu skupaj doživeli veliko lepega in nepozabnega.

V času, ki ga trenutno doživljamo sta  najpomembnejši cilj za nas,  kot za vas zdravje in varnost otrok, zato si želimo, da tudi  v bodoče skupaj spoštujemo ustaljena navodila pristojnega ministrstva in priporočila NIJZ.

Skladno z dopolnitvijo Odloka o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu, z dnem 23.8. 2021,velja pogoj PCT samo za starše, ki uvajajo otroka novinca v vrtec, prisotne na roditeljskih sestankih in sestankih sveta staršev, ko se starši zadržujejo v vrtcu dalj časa.

Vsi otroci bodo zopet vstopili v igralnice v  sredo 1. 9. 2021. Uvajanje otrok novincev, bo potekalo po dogovoru s strokovno delavko oddelka.

V septembru in v času poostrenih preventivnih ukrepov, bodo vsi štirje oddelki  vrtca  delovali časovno samostojno , glede na izraženo časovno potrebo staršev v oddelku.

Obvestila vam bomo posredovali po e-pošti in na oglasnem  mestu posameznega oddelka.

Vsebine in navodila vezana na vzgojno-izobraževalni proces, vam bodo podrobneje predstavljena na roditeljskem sestanku oddelka.

Na voljo smo vam za morebitna vprašanja, ki se vam porajajo.

Lepo vas pozdravljamo z željo po konstruktivnem sodelovanju.   

Angela Tivold, pomočnik ravnatelja vrtca in kolektiv vrtca VVE pri OŠ Kuzma

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost